Kundige fysiotherapie in het Heuvelland

Per jaar brengen ongeveer 2,5 miljoen mensen in Nederland een bezoek aan een fysiotherapeut. Er zijn veel verschillende blessures die door een fysio behandeld kunnen worden. Of het nu gaat om rugklachten behandelen, knieklachten behandelen of een behandeling voor een ander lichaamsdeel, de kundige therapeuten van Jahae Fysio & Manuele Therapie Heer helpen u graag weer soepel bewegen!

 

Fysiotherapie in het Heuvelland

Door middel van fysiotherapie kunnen de meest uiteenlopende klachten behandeld worden. Blessures die zijn ontstaan tijdens het sporten, kunnen worden behandeld door een sportfysiotherapeut. Verdere klachten kunnen ongemakken zijn vanwege een ongeval of ziekte, lichamelijke problemen die tijdens het werk zijn ontstaan of klachten die ontstaan omdat u ouder wordt. Deze klachten kunnen uw dagelijkse leven behoorlijk inperken.

De fysiotherapeuten van Jahae Fysio & Manuele Therapie Heer kunnen u helpen door u te adviseren, te behandelen en te begeleiden zodat u zo goed mogelijk uw dagelijkse leven weer kan oppakken. De oefeningen van de fysio zijn erop gericht bewegingsmogelijkheden te vergroten, een betere houding aan te leren en, in sommige gevallen, te leren ontspannen. De behandeling wordt vaak ondersteund door oefeningen die u thuis kan doen.

 

Neem contact met ons op

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met Jahae Fysio & Manuele Therapie Heer. Wij zijn gevestigd in Maastricht en bedienen ook het Heuvelland. U kunt ons bellen of het contactformulier op de website invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op en hopen uw leven een stukje gemakkelijker te kunnen maken!