Praktijknieuws

Nieuw: Gefocuseerde Shockwave Therapie

GEFOCUSSEERDE SHOCKWAVE THERAPIE

Weer pijnvrij bewegen

Behoor je tot de talloze patiënten die chronische pijn lijden en al het mogelijke hebben geprobeerd om ervan verlost te raken? Injecties, medicatie, fysiotherapie, relaxatiemethodes. Keerde jouw pijn ook altijd na korte tijd terug, vaak zelfs erger dan voorheen? Dan kan gefocusseerde Shockwave therapie wel eens een uitkomst voor jou zijn.

Chronische pijn wordt vaak veroorzaakt door ontstekingen of verkalking van pezen of van de slijmbeurs. Ook verkrampte spieren of spierknopen kunnen veel pijn veroorzaken. De behandelmethode kan hulp bieden bij klachten aan de schouder, knie, achillespees, een golf- of tennisarm, golf- of tenniselleboog of hielspoor.

Wat is het verschil tussen Radiale Shockwave en Gefocusseerde Shockwave Therapie

Voordelen gefocusseerde Shockwave therapie

  • Uniek in . Behandelt 7 keer dieper en effectiever dan reguliere Shockwave.
  • Sneller herstel met minder behandelingen.
  • Gerichte lokalisering van de pijnbron door middel van echografie.
  • De oorzaak van de pijn wordt direct bij de bron bestreden zonder medicatie of chirurgie.
  • Activeert de eigen genezingskracht van uw lichaam.
  • Ook bij elleboogpijn en pijn aan de knieschijf.

 

 

 

Jahae Fysio-Team

Bent u op zoek naar een fysiotherapeut? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan voor kwalitatieve en persoonlijke fysiotherapie en daarbij werken wij met effectieve behandelmethodes. Onze enthousiaste therapeuten staan graag voor u klaar.

Wist u dat u bij onze praktijk terecht kunt met en zonder verwijzing van uw huisarts of medisch specialist? Wanneer u op zoek bent naar een fysiotherapeut kunt u zich bij ons direct
inschrijven. Verder vindt u op onze website informatie over de praktijk en over hoe u ons kunt bereiken voor het maken van afspraken .

Wij werken met een team van gespecialiseerde fysiotherapeuten. Binnen ons team staat kwaliteit hoog in het vaandel en zorgen wij er voortdurend voor dat iedereen die voor ons kiest de best mogelijke behandeling krijgt. Wij hopen u te mogen verwelkomen in onze praktijk om samen met u te werken aan uw herstel.