Uw fysiotherapeut in en rondom Maastricht

Jaarlijks gaan miljoenen mensen naar een fysiotherapeut. Bij een fysio kan je terecht met pijnklachten en bewegingsproblemen. Jahae Fysio & Manuele Therapie Heer is gevestigd in Maastricht en bedient ook de omliggende omgeving. Het servicegebied strekt vanaf Nijmegen in het noorden tot aan de zuidelijkste punt van Limburg. Hebt u last van pijn- of bewegingsklachten? Blijf er dan niet mee rondlopen, maar schakel hulp in!

Onze specialisaties

Bij Jahae Fysio & Manuele Therapie Heer kunnen wij bij een verscheidenheid aan klachten helpen. Wij bieden fysiotherapie en manuele therapie, oedeemtherapie, flywheel kinetic training, EPTE en shockwave therapie en meer. U kunt er op vertrouwen dat onze specialisten gediplomeerd en ervaren zijn, om de beste behandeling te zoeken voor uw klachten.

Als u met klachten bij ons komt of doorverwezen wordt door een andere hulpverlener, starten we met een intake. Tijdens de intake bepaalt een fysiotherapeut wat u nodig heeft. Hierdoor weet u direct waar u aan toe bent en welke behandeling goed bij u zou passen.

Therapie bij ziekte of beroerte

Ook voor therapie bij verschillende ziektes kunt u bij ons terecht. Wij zijn gespecialiseerd in therapie bij COPD en Diabetes Mellitus en helpen u graag met aangepaste oefeningen. Het kan daarnaast voorkomen dat u na een beroerte restverschijnselen overhoudt. Wij helpen u graag om hier beter mee om te leren gaan en zo mogelijk, de klachten te verminderen.

Ons servicegebied

Is het voor u niet mogelijk om bij ons te komen, dan kan de fysio in overleg bij u thuis komen voor een behandeling. Onze praktijk is gevestigd in Maastricht, maar wij werken ook in de volgende postcodegebieden: 6227, 6228, 6229, 6255, 6269 en 6545. In alle plaatsen die binnen dit gebied vallen, helpen wij u graag. U kunt onze praktijk altijd bellen of een bericht sturen via het contactformulier op de website. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Blijf niet rondlopen met klachten, maar kom naar Jahae Fysio & Manuele Therapie Heer!