Shockwave therapie behandeling in de buurt van Scharn

Loopt u rond met een tennisarm? U wilt snel van dit ongemak af. In plaats van de symptomen te bestrijden, dringen wij tot de kern van het probleem door. Dit doen we met shockwave therapie voor de tennisarm. Met deze therapie merken veel patiënten met vier á vijf behandelingen al een groot verschil.

Wat is een shockwave therapie behandeling?

Uw tennisarm stellen we tijdens de shockwave therapie behandeling bloot aan schokgolven. Deze golven dringen door tot in het pijnlijke gewricht en zo optimaliseert het de bloedcirculatie als ook de stofwisseling. Ze activeren de zelfhelende kwaliteiten van het lichaam, waardoor het genezingsproces versnelt. Shockwave therapie voor de tennisarm is niet pijnlijk, maar kan wel gevoeligheid geven. Hoeveel u van de shockwaves voelt, is afhankelijk van de ernst van uw blessure.

De voordelen van shockwave therapie voor tennisarm

  • Het is een effectieve behandeling die geneesmiddelen onnodig maakt
  • De behandelingen duren slechts vijf á tien minuten per sessie
  • Pijnvermindering vindt al binnen enkele dagen plaats
  • Shockwave therapie heeft weinig bijwerkingen

Wilt u van uw tennisarm af? Wilt u binnen enkele dagen pijnvermindering en verbetering in uw mobiliteit merken? Wij bieden shockwave therapie behandelingen nabij Scharn aan. Neem contact met ons op voor een afspraak of voor vragen over bijvoorbeeld shockwave therapie voor tennisarm. Wij verwelkomen u graag in onze praktijk.