Andullatie therapie

IN 2018 OOK ANDULLATIE THERAPIE MOGELIJK IN ONZE PRAKTIJK IN MAASTRICHT!!!

Andullatietherapie

Andullatie is een behandelmethode die deel uitmaakt van de zogenaamde ‘biofysische therapieën’. Al meer dan 10 jaar wordt ze toegepast voor pijnverlichting, betere prestaties en wellness. Andullatie berust essentieel op een combinatie van mechanische vibraties en infraroodwarmte. Ze werd ontwikkeld in nauwe samenwerking met wetenschappers, universiteitsklinieken en artsen. Andullatie werkt niet specifiek in op één bepaald orgaan of orgaansysteem, maar heeft een positieve invloed op de basisfuncties van het organisme. Ze legt het fundament voor het behoud en herstel van onze gezondheid.

Chronische pijn

Dankzij andullatie kunnen we pijnklachten ten gevolge van diverse aandoeningen, zoals rugproblemen, fibromyalgie en artrose verlichten. Vooral klachten die het gevolg zijn van chronische aandoeningen kunnen een lange lijdensweg met verlies van levenskwaliteit veroorzaken. Andullatie kan dankzij pijnverlichting zorgen voor een betere levenskwaliteit. Door regelmatige toepassing van andullatie zorgt de lichaamseigen endorfineproductie voor pijnverlichting. Het wordt opnieuw mogelijk via natuurlijke middelen een normaal dagelijks leven te leiden.

Acute pijn

Acute pijn ten gevolge van lichamelijke inspanning is geen uitzondering meer. Ook in dit geval kan andullatie voor pijnverlichting zorgen. Hier volstaat het kortstondig gebruik te maken van andullatie om de pijnsignalen door de positieve signalen van de mechanische trillingen te overlappen.

Bij Jahae Fysio & Manuele Therapie beschikken we over een andullatiematras. Via de aankoop van een strippenkaart kunt u gebruik maken van deze therapie.

Kosten andullatietherapie

één keer   € 15,-
vijf keer    € 50,-
tien keer   € 95,-

ZIE VOOR MEER INFO WWW.HOMEHEALTHPRODUCTS.NL
OF NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN GRATIS CONSULT!!